contact

Voor informatie of boekingen

Wil je schrijver Jules iets vragen? Bijvoorbeeld over zijn verhalen of hoe je een boek schrijft? Of waar je papegaaiduikers kunt zien? Of wil je vragen of hij naar jouw school of bibliotheek toekomt? Stuur dan een mailtje naar: jules.enroute@planet.nl

Boekbespreking of spreekbeurt in de klas

Andere kinderen hebben het al gedaan, en met succes: cijfers tussen 8 en 10 van de juf of meester! De kinderen in de klas vonden het heel leuk en cool om bij een boekbespreking te horen over de reisavonturen van Willie en Puff. Of te luisteren naar een een spreekbeurt over papegaaiduikers. Schrijver Jules krijgt er nu en dan een enthousiast mailtje van een kind of ouder over.

Ook eens proberen? Op deze website vind je vast en zeker informatie die je voor je boekbespreking of spreekbeurt mag gebruiken. En heb je nog vragen, mail schrijver Jules dan: jules.enroute@planet.nl. Veel succes en plezier hè. Laat je even weten hoe het is afgelopen? Leuk!

Nieuw in 2013: natuurspel voor groep 6, 7 en 8

Reis je rot met papegaaiduiker Puff is een spikslinternieuw en superleuk spel voor in de klas. Puff de papegaaiduiker en de landschappen van de wereld staan centraal in het spel. Het natuurspel bundelt de onderwijskerndoelen coöperatief leren, natuureducatie en wereldoriëntatie, brengt de schrijver bij de kinderen 'live' in de klas en is vooral leuk om samen te spelen.

Schrijver Jules heeft het natuurspel ontwikkeld speciaal voor groep 6, 7 en 8. Hij komt het spel bij jou op school spelen als de juf of meester hem boekt. In de plaatselijke bibliotheek of boekhandel komt het spel ook goed tot zijn recht. of in de bibliotheek hem boekt. Je hoeft als klas de verhalen niet te kennen om het spel goed te kunnen spelen. Het voegt wel iets extra's toe.

Online boeken bestellen

De avonturen van Willie en Puff van Noordeiland zijn online te bestellen bij internetuitgeverij Free Musketeers. De boeken zijn ook te koop bij bol.com, bruna.nl, ako.nl, selexyz.nl en libris.nl. Ook in de plaatselijke boekhandel in Nederland en België zijn de boeken te bestellen.

Colofon website

Ontwikkeling, realisatie en adviezen: Arjan Veldhuis
Ontwerpidee en vormgeving: Arjan Veldhuis en Jules Looman van À la carte redactie

© Jules, Willie en Puff 2009-2013